valkommen

Foto: Carla Orrego Veliz

Välkommen till Better Bloggers! Äntligen har vi kommit igång med sajten som bli startskottet till vad vi hoppas ska bli en rad resurser som du som bloggare kan använda för att göra din sajt större och bättre.
Better Bloggers ambition är att skapa en plats där du som bloggare kan finna hjälp och stöd hos andra bloggare. Där du kan få inspiration, hitta nya genvägar och utveckla din blogg som business. Det spelar ingen roll vad du bloggar om eller hur stor din blogg är idag, huvudsaken du har samma mål som vi – att bli bättre!
Vi börjar den här resan med sajten. Här kommer vi att ta upp en rad aktuella ämnen som gäller bloggvärlden och svara på dina bloggrelaterade frågor. Nu kör vi!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *