Blogger Boot Camp
Skriv upp den 14 mars i kalendern. Då går Sveriges största träningsevent för bloggare av stapeln i Stockholm – Blogger Boot Camp. Better Bloggers är med som sponsor och står för en av dagens föreläsningar!
Blogger Boot Camp går för åttonde året i rad av stapeln och bakom eventet står Sofia Bursjöö och Mela Lithman. BBC är ett event skapat av bloggare och med bloggande instruktörer där bloggare och bloggläsare från hela Sverige samlas för att inspireras och träna tillsammans. Du behöver inte vara i någon slags toppform för att delta, huvudsaken du tycker det är kul med träning och att prova nya saker! Alla kan vara med!
Jag kommer att föreläsa innan lunch och ska då prata om hur du som bloggare bör tänka kring dig själv och din blogg som varumärke. Jag kommer ta upp delar som hur du bör tänka kring målgrupp, det visuella, värden och tonalitet. Det kommer bli toppen!
Läs om förra årets event hos La Linda här!

Läs mer om eventet och anmäl dig här!

 
bbc_schema

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *