plan_featured.png
Helgerna har passerat och nu drar året igång på riktigt. Har du hunnit lägga upp en plan för din blogg ännu? Här får du ett enkelt verktyg för att få koll på ditt bloggår!
Härom veckan skrev jag ett inlägg om hur viktigt det är att ha en plan för sin blogg och punktade upp hur du kunde tänka kring din bloggstrategi. Om du inte har läst det än så tycker jag att du ska göra det här! Och om du har läst det, har du satt dig ner och skrivit din plan?
Jag vill inte underskatta dig men troligtvis så har du inte grävt fram penna och papper och satt dig ner och faktiskt gjort planeringsjobbet. Jag vet, för jag har inte heller gjort det. Jag vet hur det är, allt låter så bra när man läser det och man tänker att ”ja, så ska jag så klart göra” men sedan så blir det aldrig av.
Med detta lilla problem i åtanke så satte jag mig ner med Keynote och gjorde en enkel bloggplanerare till dig! Åtta sidor där du kan plita ned de punkter som jag gick igenom i förra inlägget, allt från syfte och mål till innehållsidéer. Ha gärna mitt förra inlägg som stöd när du fyller i planeraren, där kan du få lite tips på hur du ska skriva om du kör fast.
Bloggplaneraren är tänkt att vara ett levande dokument. Du behöver inte fylla i allt på en gång eller ens alla sidor vid första tillfället, men fundera och försök fylla i åtminstone något på alla sidor. Sedan hoppas jag att du kommer tillbaka till den under året, fyller i, bockar av och har den som ett stöd i ditt bloggande.

Så vad säger ni? Nu tycker jag att vi kör!

Ladda ner Bloggplaneraren 2015 här!

Kommer du att använda Bloggplaneraren? Har du några tanker eller önskemål runt den? Säg till i kommentarerna!


7 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *