Bloggkärlek
I helgen är det alla hjärtans dag och vilket bättre tillfälle än att sprida lite kärlek i bloggosfären? Men du kanske undrar hur denna länkkärlek kan vara bra för dig? Du leder ju trots allt någon BORT från din blogg! 
Här förklarar vi varför. Spread the love!
Om du bloggar själv så läser du säkert även andras bloggar och du har säkerligen dina favoriter. Varför inte meddela världen vilka de är? Detta uttryck ”länkkärlek” betyder i det allra enklaste att du länkar till andra från din egen blogg eller sajt. 
Det kan t.ex vara till ett inlägg du tycker är bra, en blogg du gillar eller en produkt du vill rekommendera. 
På så sätt slipper även dina besökare leta sig fram själva till det du skrivit om och det uppskattas av alla parter, jag lovar!
[bctt tweet=”Tipsa om dina favoritbloggar på Alla Hjärtans Dag och sprid lite kärlek i bloggosfären!”]
Att länka till andra gör dock inte att din trafik skulle bli sämre som man kan tro, snarare tvärtom! Tro det eller ej, men så är det. Det må vara den långa vägen runt men ändå! Om du länkar till kvalitativa sajter och på så vis hjälper dina läsare att hitta mer relevant innehåll så ökar din trovärdighet. Detta kommer också att leda till att fler länkar tillbaka till dig. Och så är kärlekscirkeln sluten!
I slutändan är dock inte länkkärlek något som du bör göra för att det gynnar dig utan helt enkelt för att det är snällt att dela med sig till världen och sprida lite kärlek då och då. Så i helgen – tipsa om dina favoritbloggar och sprid lite kärlek i bloggosfären!
Länka gärna era bloggkärleksinlägg här nedan – jag är alltid sugen på nya, bra bloggar att läsa!

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *