Nu kommer verktyget som minskar avståndet mellan bloggarna och företagen och gör det lättare att hitta relevanta samarbetspartners för båda parter. BetterMatch är söktjänsten och matchmakern som kopplar ihop rätt varumärke med rätt bloggare!
Better Match
Visionen när Better Bloggers startade var att ena bloggosfären och gemensamt verka för en etisk, upplyst och rättvis bloggbransch. Ett av våra mål var också att du som bloggare ska kunna göra business på din blogg och nu kommer verktyget som ska hjälpa dig med detta på riktigt!
BetterMatch är en webbaserad söktjänst där varumärken kan söka efter bloggare som passar just deras behov – alltså just dig! Istället för att förlita sig på Google eller Bloggportalen som bara premierar stora bloggare kommer nyckelordet för BetterMatch vara relevans. Med relevanta samarbeten vinner alla – både varumärket, bloggaren och slutkunden. Du behöver alltså inte vara den största bloggaren, du behöver vara rätt bloggare för just det företaget!
Som medlem i Better Bloggers är du automatiskt medlem i BetterMatch. Dessa två är tätt sammanflätade för att kvalitetssäkra bloggen, försäkra att lagar och regler följs samt att du som bloggare är medveten om dina rättigheter och skyldigheter gentemot företag vid samarbeten. Inte medlem än? Bli det här!
Du kommer som medlem att få en egen profilsida som är jämförbar med ett mediakit online där du kommer ha alla möjligheter att marknadsföra dig själv och din blogg på bästa sätt.
Vi på Better Bloggers hoppas att du är lika pepp på det här som vi är. BetterMatch lanserar i höst – för bättre och mer relevant influencer marketing!

Besök BetterMatch här!

6 svar

  1. Grymt bra! Vilken fantastisk idé! Jag kan verkligen behöva den här tjänsten och vilken tajming nu när jag ska vidareutveckla bloggen i höst. Du gör så mycket bra med Better Bloggers Linda, så mycket information och tips jag tagit till mig från sidan och podcasten. Pepp pepp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *