Idag lånar vi Sandra Beijers eminenta begrepp ”måndagspepp” och tipsar om lite fina grejer!

#mjafterhours
Först ut är dessa korta videos från Marc Jacobs, också hittade hos Sandra Beijer. Man får följa några medarbetare på Marc Jacobs och vad de tycker om att pyssla med när arbetsdagen är slut. Mysigt och personligt – ett lysande exempel på lyckad content marketing!
sandralundin
Better Bloggers-medlemmen Sandra Lundin tipsar om hur du styr upp planeringen inför hösten. Kanske jobbar du också din första dag efter semestern och behöver lite organisationspepp! Kolla in hennes tips här.
bluchic
Sugen på ny design till bloggen? Vi har fastnat för Bluchic som har en massa fina WordPress-teman. För dig som vill ha en unik, softare och stilrenare känsla. In och inspireras!


4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *