Har du ett sug efter att få skriva av dig men svårt att komma på ett ämne att blogga om? Idétorka drabbar de flesta någon gång och då är listor en perfekt grej att ha på lager!
Listan kan handla om dig i största allmänhet eller vara mer inriktad på något specifikt och det är okej att låna idéer av andra så länge du är tydlig med var du hämtat informationen. Listor är ett roligt sätt för dina läsare att få lära känna dig bättre och du får möjlighet att dela med dig av sådant som kanske inte passar in under ett eget inlägg.
Här delar vi med oss av fem listförslag från några av våra favoritbloggare!

1.  Summera månaden som gått

Screen Shot 2015-08-17 at 21.10.50
Emma, som driver Emmas Vintage har månadssummeringar som återkommande inslag på sin blogg vilket vi ju gillar att läsa om! Här lyfter hon fram godbitarna från augusti hittills.

2. För- och nackdelar med bloggen som jobb

Screen Shot 2015-08-17 at 17.05.08
Inspirationen kommer från Flora, kolla hennes inlägg om hur det är att blogga som yrke. Hon delar bland annat med sig av knäppa pressutskick och visar exempel på hur bloggen utvecklats sedan hon startade som 12-åring.

3. Tre favoriter

pauline
Alla goda ting är tre! Spana in Oslobaserade Pauline’s fina lista om bästa boenden, pizzor och blommiga byxor. Vi blir sugna på att besöka Berlin och införskaffa en fiskehatt.

4. Det senaste

Screen Shot 2015-08-17 at 21.23.54
Elsa skriver ofta listor med olika teman. Roligt, personligt och fullt av inspiration! Vi gillar särskilt denna med små glimtar från vad som händer i hennes liv nästan precis just nu.

5. En lista om tid

Screen Shot 2015-08-17 at 17.44.09
Sandra är ju lite av en listdrottning så av henne har vi lånat den här listan om tid. Intressant läsning om tidstjuvar, framtiden och nutiden.

Har du någon favoritlista? Länka i kommentarerna nedan!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *