I höst är vi fast beslutna att göra måndagen till veckans bästa dag! Tänk ändå, att varje vecka kan kännas som en nystart. Och i morgon är det officiellt slut på sommaren och bloggsuget börjar så sakteliga komma smygande igen. Kolla in några fina medlemmars peppiga tips nedan och få en tankeställare av Zara Larssons definition av vad som skiljer en feminist och en jämställdist.
dorotea
Känner du ibland att tiden inte räcker till för allt du vill göra? Är du frilans eller driver eget utan fasta tider kan det vara ännu svårare att få planeringen att gå ihop. Medlemmen Dorotea är tidsexpert och hjälper dig  att strukturera upp din vecka på bästa sätt.
20348833423_1755659ee2_b
Full av ny bloggenergi efter semestern men ändå stöter du på patrull så fort det är dags att producera inlägg? Bloggers Block, som Lise kallar det, drabbar alla ibland men du kan ta dig ur det! 10 tips på att öka kreativiteten (och produktiviteten!) finner du här.
Skärmavbild 2015-08-31 kl. 13.03.52
Undrar du vad en jämställdist är och hur en sådan person skiljer sig från en feminist? Läs Zara Larssons förklaring här. Vi tycker att Zara Larsson är helt briljant. Zara Larsson är allt vi önskade att vi själva vågade vara när vi var sjutton år.

Vad peppar dig idag? Dela gärna med dig i kommentarsfältet nedan!

6 svar

  1. Alltså jag älskar verkligen den här serien, eller vad man nu ska säga. Jag tycker #måndagspepp är otroligt kul och hoppas ni/du håller i det nu under hösten. För mycket inspiration finner man i dem olika tipsen varje vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *