I vanlig ordning tar vi idag en titt på vad som hänt hos våra medlemmar den senaste tiden. Hoppas ni alla får en fin vecka!
blogghjalpen_kvadrat

Grafik: Flora Wiström

Blogghjälpen, en insamling för att stödja människor på flykt har engagerat hela Sveriges bloggosfär. I skrivande stund har över 30.000 kronor samlats in sedan i lördags och gåvorna fortsätter att trilla in. Fantastiskt bra jobbat säger vi till initiativtagare Emma Sundh och till alla er som skänkt pengar!
 
septemberutmaning
Har du en reseblogg? Gör som medlemmen Daniel Rydén och haka på Svenska resebloggars septemberutmaning! Utmaningen startade i lördags men än är det inte försent att vara med. Varje dag under tre veckor släpps nya teman att blogga om, som exempelvis ”bästa resminne” och ”drömresemål”. Syftet är att inspirera till att skriva, fota och resa men också till att hitta nya bloggare eller instagrammare att följa. En liten varning är dock på sin plats –  risken att boka en sista-minuten någonstans är överhängande.
 
Lingon-700x1050
Nu när svala vindar blåser och det faktiskt blir mörkt om kvällarna får man väl ändå säga att hösten gjort sitt antågande. Om du fortfarande envist håller kvar i sommaren kanske Evelinas helgutflykt kan få dig att i stället se fram emot hösten! Vi blir toksugna på friska promenader, bärplockning och nybakade frallor.


3 svar

  1. jaha kollar ni hos medlemmarna? Jag är medlem, ni får gärna tipsa om min bloggs måndagslista som jag har varje måndag full med pepp. Ni borde ha sett den om ni kollar alla medlemmar? 🙂
    Ha en fin måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *