I vanlig ordning kickar vi igång veckan med ett gäng peppiga länkar! Idag inspireras vi av tjejer som går sin egen väg, en guide om du fastnat i ditt bloggande och fem saker du kan göra för att hålla motivationen på topp!
Skärmavbild 2015-09-14 kl. 12.12.57
Bloggaren Linn Wiberg listar fem kortfilms-dokumentärer om inspirerande, kreativa, coola tjejer som brinner för det de gör. Ta efter Linn och kolla klippen på väg till jobbet/skolan i morgon för en riktig humörhöjare!
 
Skärmavbild 2015-09-14 kl. 12.14.46
Vi på Better Bloggers är flitiga läsare av bloggen Career Girl Daily, som tar upp allt ifrån hur du ska klä dig i höst till att klara av jobbintervjun på bästa sätt. Vi gillar framförallt motivationstipsen! Startar veckan i uppförsbacke? In och läs dessa fem tips hur du överkommer dina frustrationer och hittar tillbaka till motivationen!
Skärmavbild 2015-09-14 kl. 12.10.54
Sandra Lundin publicerade igår första delen i sin nya följetong om hur du blir en bättre bloggare. Vi följer med spänning för här kommer det garanterat finnas massor av bra tips och trix att ta efter! Sandra är ju lite av en mästare på ämnet och det finns en hel hög liknande inlägg att läsa på hennes blogg.


 

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *