Dagarna bara flyger iväg och nu är det ny vecka igen! Måndagens pepp handlar om en ny kreativ mötesplats, tips som hjälper dig som är en inbiten uppskjutare och ett enkelt WordPress-knep.
Sandra-Beijer-Flora-Wistrom
Förra veckan lanserades ett nytt segment på Metromode med fokus på kreativitet i alla dess former. Våra medlemmar Sandra och Flora håller i trådarna tillsammans med tre andra bloggare på portalen och målet att det här ska bli en mötesplats för allt som är bra – exempelvis DIY – projekt, spellistor och feminism. Och namnet? Creative, passande nog!
creative

Fina loggan har Sara gjort.

Psst! Just nu söker de fler bloggare som kan bidra med kreativt innehåll! Maila in era ideer här om ni vill ha chansen att synas på sajten. Kul initiativ tycker vi!
 
tothrive.se
Att tipsa om något som optimerar och underlättar din vardag har ju blivit lite av en återkommande punkt här på måndagar! Idag vill vi lyfta ett inlägg som tothrive.se har skrivit! Det handlar om det här som många brottas med – att ta tag i saker direkt i stället för att skjuta upp dem till dagen efter. Igenkänningsfaktorn är minst sagt hög! Som tur är finns det bot – in och läs för enkla tips på hur du blir mer effektiv och kommer till skott med allt det du har tänkt dig.
 
Skärmavbild 2015-09-21 kl. 10.59.25

Bild från Sofia – uppochhoppa.se

Bloggar du med WordPress och undrar hur du lägger in en featured picture (utvald bild)? Spana in Sofias bloggskola för en guide! Featured bild är alltså den lilla bild som blir ”visningsbilden” för ditt inlägg, som ovan.

Vad peppar er idag? Dela gärna med er nedan!


4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *