Idag i måndagspeppen tipsar vi om en finfin dokumentär, bloggar maxade med inspiration och uppmanar dig att bli digital volontär. Hoppas ni alla får en härlig vecka!
Screen Shot 2015-09-28 at 11.58.49
Ni vet Jonna Jinton, som tröttnade på livet i stan, tog sitt pick och pack och bosatte sig i den lilla byn Grundtjärn med tio invånare? Hennes livsöde skildras nu i en dokumentärserie på SVT play. Del 1 släpptes förra veckan, missa inte! Det här är utan överdrift något av det finaste vi sett och vi ser med förväntan fram emot nästa avsnitt.
Vill ni höra mer om Jonna kan ni också lyssna på när hon gästade Bloggbusiness-podden i somras.
Inspirerande bloggar_FullSliderWidth
Better Bloggers finns med på en lista hos expertvalet.se som listar 30 bloggar som motiverar och inspirerar arbetslivet!  Vi bugar och bockar och vill samtidigt tipsa er om att gå in och läsa några av de andra bloggarna. Här finns en uppsjö av kloka personer som skriver om allt ifrån content marketing till sociala medier och ledarskap. Klicka in och låt dig inspireras!
Screen Shot 2015-09-28 at 15.57.30
Känner du att du vill engagera dig för kampen mot fattigdom men göra det på ett annat sätt än att ”bara” skänka pengar? Då kan du bli digital volontär! Organisationen We Effect söker just nu 20 personer som vill sprida deras budskap i sina egna kanaler. Är du intresserad, anmäl dig via deras hemsida och bifoga en kort motivation. Vi hörde talas om det via drottningen av måndagspepp – Sandra Beijer. 


 

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *