Här kommer ett stycke måndagspepp serverat i vanlig ordning! Idag tipsar vi om en intervju med Joanna Fingal, hur du når dina mål och en välbehövlig guide till att lyckas ta bra bilder även den här årstiden när dagsljuset blir mindre och mindre. Ha en fin vecka!
Skärmavbild 2015-10-05 kl. 10.27.27
Har du funderat över hur det är att jobba som chefredaktör? Spana då in intervjun med Joanna Fingal där hon berättar om sin väg till drömjobbet, hur en tacklar dåliga dagar på bästa sätt och vad som motiverar henne. Läs intervjun
här, stor dos jobbinspiration utlovas!
Vi tycker det är så intressant höra dessa ”så gjorde vi” berättelser! Är ni sugna på mer – lyssna in Bloggbusiness-avsnittet där Josefin Dahlberg, chefredaktör på Modette pratar om hur hon kommit dit hon är idag.
05KLL3H3Y2
När vi ändå är inne på jobbpepp så vill vi också tipsa om Career Girl Daily (CGD) som idag publicerar  ”10 smart ways to stay on track with your goals”. Finfin lista om vikten av planering, omvärdering och belöning för att lyckas även när det känns lite extra motigt.
Skärmavbild 2015-10-05 kl. 10.27.07
Kanske har någon av er målet att börja/bli bättre på att fotografera i höst? Den här årstiden när naturen är så vacker är ett perfekt tillfälle att sätta igång! Nevnarien, som är proffs på foto har satt ihop en väldigt bra guide om hur du också lyckas ta bra bilder i mörker.


 

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *