Tanken med måndagsinläggen (förutom att de ska vara peppiga då!) är också att innehållet ska inspirera och gärna lära dig något samtidigt! Eller uppmuntra till utveckling på olika sätt – att vilja ta bloggen vidare, bli en bättre fotograf eller vad det nu kan vara. Nu är det ju tionde veckan vi kör så en liten fråga till er – vad vill ni se mer/mindre av? Dela gärna med er nedan!
Skärmavbild 2015-10-09 kl. 13.01.40

Intervju med Jonna Jinton i tidningen Driva Eget.

Jonna syns lite överallt just nu vilket är superkul! I en intervju för tidningen Driva Eget berättar hon om tankar kring att bryta sig ur normen, motgångar som funnits längs vägen men framförallt – hur det är att kunna leva på sitt absolut största fritidsintresse. Du hittar intervjun här!
Skärmavbild 2015-10-09 kl. 12.47.29

Ta chansen och var med i Metro Photo Challenge!

Vi fortsätter på fototemat från förra veckan och tipsar om Metro Photo Challenge. Gillar du att fota och är sugen på en resa till Indien? Ta chansen att vara med i en av världens största fototävlingar! Låter det som en omöjlig tävling att vinna? Misströsta inte, MPC utser varje vecka en vinnare som publiceras i tidningen och slutligen två vinnare, en inom Sverige och en globalt. Årets tre teman är #citylove, #citysecret och #citysoul. Tävlar gör du här!
Skärmavbild 2015-10-09 kl. 12.49.04

4 kvinnliga Instagram-inspiratörer

Devote listade i veckan 4 kvinnliga inspiratörer värda att följa på Instagram! Fokus ligger på mode och deras business kring det, men fantastiska Emma Watson finns också med bland de fyra kvinnorna. Emma arbetar vid sidan av sin skådespelarkarriär med kvinnorättsfrågor och utsågs förra året till UN:s kvinnorättsamabassadör, endast 25 år gammal! In och följ henne här!


 

3 svar

  1. Aah vilket peppigt inlägg! Är ny medlem i BB och har tidigare missat måndagspeppen men ser fram emot att rota runt i arkiven. Fina tips som gjorde mig glad i magen – inte minst av Emma Watson som liksom bara fortsätter leverera magi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *