En vecka har passerat i rasande fart och likt förra måndagen har vi sammanställt ännu ett gäng med peppiga länkar. Lär er varumärkesstrategier, nominera era bästa finlandssvenska bloggare till årets blogg-gala och få hjälp att hitta glöden att blogga igen!
Screen Shot 2015-10-19 at 10.17.36
Vi börjar med ett högst aktuellt ämne just nu – den finlandssvenska blogg-galan! In och nominera era favoriter i 12 olika kategorier – allt från Årets hälsoblogg till Årets mediepersonlighet. Nominerar gör du här!
att blogga om
I Sofia Bursjöö’s bloggskola finns mycket bra tips och tricks för dig som bloggar. Senast ut är det här inlägget med 10 tips på ämnen att blogga om, perfekt om du drabbats av tillfällig kreativitets-svacka!
Screen Shot 2015-10-19 at 10.16.10
Häromdagen tipsade vi på Twitter om de här Youtube-stjärnorna Hannah Hart och Grace Helbig, och de tål att lyftas igen och igen! I ett roligt och öppet samtal pratar de här driftiga tjejerna bland annat om vikten av trovärdighet och varumärkessamarbeten. Inspirationsboost deluxe!


 

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *