Glad måndag! Idag är sista måndagen i oktober och vi tipsar om en grym SEO-guide, ett P1 – avsnitt om reklam på sociala medier och så en uppmaning om att komma och aw:a med oss på höstens första #bbmeet!
seo
Karin Axelsson, som bloggar på fitnessochhalsa.se publicerade i veckan en superbra guide till SEO. Här finns bra tips för dig som vill komma igång med sökmotoroptimering men är osäker på i vilken ände du ska börja. Inom kort kommer vi också att publicera en guide här på Better Bloggers, så håll utkik!
bbmeet
Vi har glädjen att bjuda in dig till ännu ett #bbmeet! Tillsammans med Johanna Nilsson kommer vi den 5 november att köra en liten AW i hennes butik på Frejgatan. Eventet riktar sig till medlemmar i Better Bloggers, så vill du komma men ännu inte är medlem, signa upp dig här! Hoppas att vi ses!
Skärmavbild 2015-10-26 kl. 13.17.25
I veckan släppte P1 ett avsnitt som handlar om reklamen i sociala medier och hur medialandskapet håller på att förändras. Avsnittet belyser problemet med att lagstiftningen halkat efter men också bloggarnas syn på reklam och hur det öppnar nya möjligheter att faktiskt kunna leva på bloggandet. Vad händer egentligen när gränsen mellan reklam och personliga åsikter suddas ut? In och lyssna här.

Har du något peppigt att dela med dig av idag?

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *