[vc_row][vc_column][thb_gap height=”50″][vc_column_text]

FAQ

Frequently Asked Questions

Här samlar vi frågor vi ofta fått från medlemmar. Hittar du inte svaret på din fråga? Maila info@influencersofsweden.se.

[/vc_column_text][thb_gap height=”30″][thb_dividers style=”style6″][thb_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”Varför kostar det pengar?” tab_id=”1497474862799-db356d04-9f6e”][vc_column_text]Flera anledningar.

  1. För att vara medlem i en ekonomisk förening måste man betala avgift enligt lag.
  2. Alla branschorganisationer tar medlemsavgifter, det går inte att driva en organisation för medlemmar på annonspengar, då blir fokus åt fel håll.
  3. Vi vill att du ska investera i ditt yrke. När man gör en investering blir man mer engagerad, det är vetenskapligt bevisat.

Du som medlem är vårt primära fokus. Avgiften du betalar går oavkortat tillbaka till arbetet med föreningen, så även eventuell vinst vi gör. Du bidrar alltså med ditt medlemskap till en bättre bransch och till att du själv kan få stöd när du behöver det.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Varför ska jag koppla mina kanaler?” tab_id=”1497474862876-7001bb54-c60c”][vc_column_text]Främst för din egen skull. När du kopplar dina kanaler får du en överblick över hur dina följarsiffror ser ut i alla dina kanaler.
Du kommer längre fram att kunna använda din profilsida som ett mediakit till potentiella annonsörer.
Vi arbetar även på tjänster som kommer skapa affärsmöjligheter för dig som medlem och dessa tjänster är baserad bland annat på datan vi får från dina kanaler. Så vill du ta del av dessa affärsmöjligheter så behöver du koppla dina kanaler.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Vad ingår i medlemskapet?” tab_id=”1497475023168-98b2b276-d1d8″][vc_column_text]För att utnyttja alla fördelar med branschorganisationen rekommenderar vi att du blir medlem.
 
Detta får du som medlem:

1. Ett unikt nätverk endast för dig som influencer

Influencers of Sweden är intresseorganisationen för dig som enskild influencer. Det innebär att hos oss kan inte portaler, agenturer, kunder och konsulter vara medlemmar. Vi representerar inget enskilt segment, utan hos oss kan influencers från helt skilda branscher (t.ex. mode, mat, träning, inredning) vara medlemmar.
Som medlem innebär det att du har tillgång till ett unikt nätverk av influencers som alla befinner sig i en liknande arbetssituation, och många gånger har samma utmaningar, som du.
Online sker kommunikationen mellan våra medlemmar främst i vår väldigt aktiva Facebookgrupp, låst för betalande medlemmar.

2. Tillgång till exklusiva seminarier och nätverksträffar

Under året arrangerar Influencers of Sweden nätverksträffar och medlemsevent i olika delar av Sverige i syfte att inspirera och skapa en arena för erfarenhetsutbyte. Det mesta är exklusivt för dig som medlem och att delta ingår utan extra kostnad i ditt medlemskap.

3. Tillgång till vårt bibliotek med verktyg

Influencers of Sweden är en källa till information och rekommendationer som inte tidigare funnits i branschen. På vår sajt växer ett bibliotek fram med verktyg, mallar och avtal som hjälper dig i ditt arbete.

4. Opinionsbildning och omvärldsbevakning

Influencers of Sweden tar debatten om influencerns roll och betydelse för näringslivet. Vi driver frågor som är viktiga för våra medlemmar och representerar dem i olika offentliga sammanhang.
Vi håller även våra medlemmar upplysta om vad som händer i vår bransch som ständigt förändras. Som medlem i Influencers of Sweden får du koll på det som händer, bland annat genom vårt nyhetsbrev och våra sociala kanaler. Här på vår sajt erbjuder vi också mängder av artiklar inom ett brett spektra av ämnen, alla högst relevanta för dig som influncers.

5. Kvalitet

Ett medlemskap i Influencers of Sweden borgar för kvalitet. Med vår logotyp på din blogg eller i dina sociala kanaler kommunicerar du lätt till företag och partners att du är en professionell influencer.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Hur drivs Influencers of Sweden?” tab_id=”1497475143967-8259a049-39b4″][vc_column_text]InoS är en ekonomisk förening och som medlem har du rösträtt på årsmöten.  Som medlem får du också möjligheten att engagera dig i föreningens arbetsgrupper.
Läs mer om vår styrelse här![/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][thb_gap height=”50″][vc_column_text]

Har du fler frågor? Maila info@influencersofsweden.se eller lyft dem i medlemsgruppen på Facebook.

[/vc_column_text][thb_gap height=”20″][vc_btn title=”BLI MEDLEM HÄR!” style=”flat” color=”warning” size=”lg” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-star-o” link=”url:http%3A%2F%2Finfluencersofsweden.se%2Fregister%2Fnytt-medlemskap%2F|||” add_icon=”true”][thb_gap height=”50″][/vc_column][/vc_row]